Wat wil jij als bedrijf uitstralen?

Het is belangrijk om van tevoren te weten wat je als bedrijf wil gaan uitstralen en voor welke doelgroep. Alleen een sterke (merk) naam is vaak niet voldoende, je wilt namelijk ook een bepaalde gevoelswaarde meegeven die warmte en iets chique’s moet uitstralen of juist iets vrolijks met een speels karakter. Moet jouw portfolio bereikbaar zijn voor iedereen of is jouw dienst of product juist voor een selecte doelgroep. Deze zogenaamde huisstijl wil je dus eigenlijk ook verwerkt zien op jouw website. ZworkZ kan dat voor jou realiseren en de site precies zo neerzetten dat jouw portfolio die uitstraling krijgt zoals jij dat wil.

Waarmee helpt ZworkZ?

Op basis van jouw specifieke wensen designen wij de website die jij graag wil. Het design (vormgeving) zal word uiteraard in overleg  aangepast aan het portfolio en jouw doelgroep. Eigen of aangedragen ideeën zijn zeer welkom.

Het inrichten van de website is gebaseerd op populaire themes in WordPress. Deze themes bevatten voorbeelden van professioneel opgezette pagina’s die voor jou nagebouwd of re-designed kunnen worden.

Kijk ook verder dan alleen de uitstraling van jouw website

ZworkZ kijkt niet alleen naar de uitstraling van de website maar ook naar de technische mogelijkheden van nu en in de toekomst. Een goed voorbeeld hiervan is dat jouw website met portfolio lekker loopt en dat er behoefte gaat ontstaan om een webshop te koppelen aan het bestaande portfolio. Of betalingen die niet meer contant maar via een PayPal of iDeal rekening kunnen worden voldaan. Zo zijn er natuurlijk tal van voorbeelden. Uiteraard zijn jouw suggesties meer dan welkom om van jouw site een top site te maken.

Waar kijkt ZworkZ dan naar?

Persoonlijke voorkeur voor kleuren, lettertypes en layout kunnen in het design verwerkt worden. Dit zal altijd in samenspraak (sparren/klankborden) gaan met de webdesigner om een zo’n optimaal resultaat te behalen.

Meegroeien met jouw product en/of dienst is heel belangrijk. Daarom kiezen wij voor een aanpak waarbij groei in webdiensten mogelijk is. Of het nu om een uitbreiding gaat met webshop functionaliteit, aanvullende betalingsopties of een design afgestemd op nieuwe producten, ZworkZ realiseert het voor jou.

Naamsbekendheid van jouw bedrijf

Alles draait om naamsbekendheid! Als jouw naam goed gepresenteerd word zal daar direct resultaat uit voortkomen. Het is daarom de kunst om goed vindbaar op internet te zijn bij zoekmachines zoals Google of Bing. ZworkZ zorgt ervoor dat de “goede” zoekwoorden uit de teksten op de pagina’s worden gehaald en deze worden opgenomen in de tabellen van zoekmachines. Deze zogenaamde SEO (Search Engine Optimalization) is zeer belangrijk voor de eerder genoemde vindbaarheid op internet en zal de naamsbekendheid vergroten.

Wat doet ZworkZ hieraan?

SEO, of Search Engine Optimization, is een verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan een hogere score van een webpagina in zoekmachines. Door effectief gebruik te maken van SEO technieken is het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar gewenste webpagina’s.

Metatags zijn bedoeld om (normaal niet-zichtbare) informatie op te nemen over de inhoud van een website of een webpagina. De grote zoekmachines zoals Google, Yahoo, Ask, Bing en ook Facebook nemen de metatags vrijwel altijd 1-op-1 over. Door hier gericht mee te werken zal de pagina hoger gewaardeerd gaan worden binnen zoekmachines en social media omgevingen.