Welkom bij ZworkZ

Een website bouwen is niet zo makkelijk als sommige reclames doen geloven. Natuurlijk zijn er zogenaamde webbuilders waarmee je snel een website kunt maken. Deze webbuilders zijn vaak beperkt in functionaliteit zodat je niet het optimale en/of het idee dat je hebt voor jouw site volledig tot zijn recht kunt laten komen. Omdat (vaak) de kennis ontbreekt en deels omdat het een tijdrovende klus is kunnen wij van ZworkZ jou hiermee helpen om jouw ideeen te verwerken in een professionele website die niet alleen op maat gemaakt is maar ook nog eens achter de schermen word voorzien van diepgaande kennis op SEO gebied. Deze afkorting staat voor Search Engine Optimalization en zorgt voor vindbaarheid van jouw site op zoekmachines zoals Google, Yahoo, Ask, Bing e.a.

Wat is ZworkZ

Helpen bij het uitvoeren van jouw idealen zonder daarvoor zelf diepgaande kennis van het bouwen van een website nodig te hebben. Hierdoor stel jij jezelf in staat om je te richten op de zaken waar jij thuis in bent.

Startende ondernemers een kans te bieden op het ontplooien van producten en diensten die op een professionele wijze worden gepresenteerd op het web. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wij beloven jou een op maat gemaakt ontwerp dat uniek zal zijn op het web door jouw persoonlijke wensen te verwerken in de meest gangbare thema’s die in WordPress beschikbaar zijn.

Onze Specialiteiten

Web Design 100
HTML/CSS aanpassingen 100
SEO (Search Engine Optimalization) 100
WordPress 100

Maak kennis met ons gemotiveerde team

Dave
DaveWebdesigner en Developer
Sinds 2007 Webdesigner en ontwikkelaar van websites voor diverse instanties, bedrijven en 1-manszaken. Jarenlange ervaring in alle web technieken.
Selmar
SelmarDeveloper Template Design
Opzetten en aanpassen van zogenaamde theme’s op WordPress waarop de uiteindelijke website gebouwd zal worden.
Ramon
RamonCertified SEO Specialist
Gecertificeerd SEO specialist met jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites ten behoeve van zoekmachines zoals Google.

Een greep uit onze tevreden klanten